Shop

Η cream-concentrate για το πρόσωπο της Victoria Beauty από τη σειρά καλλυντικών Snail Extract είναι εμπλουτισμένη με ισχυρό εκχύλισμα Helix Aspersa (σαλιγκάρι κήπου). Το συμπύκνωμα αποκαθιστά την επιδερμίδα σε κυτταρικό επίπεδο, ενυδατώνει σε βάθος και προστατεύει από την εμφάνιση νέων ρυτίδων. Εξισώνει την επιδερμίδα και επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ μέχρι την πλήρη απορρόφηση. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς καλλυντικών Snail Extract της Victoria Beauty.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΚΑΡΥΛΙΚΌ/ΚΑΠΡΙΚΌ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΊΔΙΟ, PARAFFINUM LIQUIDUM, ΣΤΕΑΤΙΚΌ ΠΕΓΚ-100, ΣΤΕΑΤΙΚΌ ΓΛΥΚΕΡΎΛΙΟ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΌΛΗ, ΔΙΜΕΘΙΚΌΝΗ, ΟΥΡΊΑ, PEG-8, ΕΚΧΎΛΙΣΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΏΝ CHAMOMILLA RECUTITA, CETEARETH-20 ΛΑΝΟΛΊΝΗ, ΒΑΖΕΛΊΝΗ, PARFUM, ΠΑΝΘΕΝΌΛΗ, ΑΛΛΑΝΤΟΪ́ΝΗ, ΜΕΘΥΛΟΠΑΡΑΜΠΈΝ, ΠΡΟΠΥΛΟΠΑΡΑΜΠΈΝ, 2-ΒΡΩΜΟ-2-ΝΙΤΡΟΠΡΟΠΆΝΙΟ-1,3-ΔΙΌΛΗ, Α-ΙΣΟΜΕΘΥΛΟ-ΙΌΝΙΟ, ΕΞΑΫΛΟΚΙΝΝΑΜΆΛΗ, ΥΔΡΟΞΥΚΙΤΡΟΝΕΛΛΆΛΗ ΛΙΝΑΛΟΌΛΗ, ΥΔΡΟΞΥΙΣΟΕΞΥΛ-3-ΚΥΚΛΟΕΞΈΝΙΟ ΚΑΡΒΟΞΑΛΔΕΫ́ΔΗ.

Κρέμα ημέρας & νύχτας με εκχύλισμα σαλιγκαριού

12.00