Shop

Σύστημα άμεσου χρώματος
Εμπλουτισμένη με κερατίνη, μη λευκαντική άμεση βαφή. Σχεδιασμένο με ένα συμπύκνωμα χρωστικών άμεσης βαφής απολύτως απαλλαγμένο από αμμωνία και οξειδωτικά. Ιδανικό για την κάλυψη των πρώτων γκρίζων μαλλιών, την απόχρωση των ραβδώσεων και τη λεύκανση, την αντανάκλαση ή την αναζωογόνηση φυσικών ή βαμμένων μαλλιών και τη δημιουργία εφέ μόδας. Με την απαλή περιποιητική σύνθεσή του, το B-LIVE χρωματίζει, θρέφει και προστατεύει, αφήνοντας τα μαλλιά πλούσια σε αντανάκλαση, γεμάτα σώμα, λαμπερά και ζωτικά.
Άμεση περιποίηση και απαλή βαφή, μη φωτίζοντας, χωρίς αμμωνία, χωρίς parabens ή οξειδωτικά. Ιδανικό για τη συγκάλυψη των πρώτων γκρίζων μαλλιών, την απόχρωση των ραβδώσεων και τη λεύκανση, την αντανάκλαση ή την αναζωογόνηση των φυσικών ή βαμμένων μαλλιών.

Η Bioetika συνιστά
Αναμείξτε το B-LIVE Direct Colouring με το B-LIVE Mousse για μια θεραπεία βαφής με λαμπερό, περιποιητικό και αναδομητικό αποτέλεσμα. Χάρη στις πρωτεΐνες γάλακτος, το έλαιο λιναρόσπορου και το έλαιο αργκάν, κατά τη διάρκεια της βαφής θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά, βελτιώνοντας την ευκολοχτένιστοτητά τους χωρίς να τα βαραίνει. Εξαλείφει το φριζάρισμα και τον στατικό ηλεκτρισμό, πειθαρχεί και αποκαθιστά τη φυσική υγρασία των μαλλιών.

Μπουκάλι με μους 200 ml
Μπουκάλι άμεσης βαφής 75 ml

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Viola vivo/Βιολετί, Roso vivo/Κόκκινο, Rame vivo/Χάλκινο, Platino/Πλατίνα, Moka, Miele/Μελί, Caffe, Argento/Ασημί, Mouse

B-live Colore Diretto

15.0015.00